CONDICIONADORS ECOLÒGICS

Solucions ecològiques amb rendiments altament superiors desarollats amb alta tecnologia per a obtenir importants estalvis energètics.

Condicionadors evaporatius MET-MANN de 2.500 a 63.000 m3/h.

Utilitzen amb molt èxit la senzilla tecnologia de refredament evaporatiu que bé donada per la evaporació d’aigua al passar un volum d’aire determinat per uns panells humidificadors que provoquen una disminució de la temperatura de l’aire així com un augment del grau d’humitat del mateix. Aquest sistema és totalment ecològic ja que no utilitza cap tipus de gas refrigerant i només un mínim de corrent elèctric i aigua de xarxa general. Exemple: Temperatura Exterior 31ºC i humitat del 40% l’impuls d’aire a l’interior del local serà de 24,2ºC.

Instal·lacions de plantes de producció, granges, hivernacles, magatzems, escorxadors frigorífics.


Caldera Biomasa MET-MANN. Funcionament a pellets

El nou grup tèrmic a pellets serie COMBIFIRE 2 és el resultat del nostre desenvolupament en el camp de les calderes en combustibles sòlids. La gestió totalment automàtica de les fncions garanteixes el màxim rendiment i confort.

Gràcies a un rendiment de combustió superior al 90% garantitza un estalvi de combustible de l’ordre d’un 40% a 60% respecte els combustibles tradicionals liquids o gasosos.


Energia Solar Wolf

Producció de A.C.S. amb energia Solar mitjançant Bescanviadors Wolf SE-2 i recolzament de calefacció Per la vivenda i la piscina.
-Sistema de baix cost d´inversió
-Alt rendiment i minim consum.

El Sol genera energia calorífica útil cada dia, la Combinació de materials d´alta qualitat, sistemes De producció, tècnologia avançada de Wolf permet Al usuari cobrir fins un 60% de les seves necesitats d´aigua calenta anuals amb energia solar. Incloen els dies nuvolosos o mès freds de l´hivern el sol produeix suficient radiació per escalfar un captador solar.

Condicionadors evaporatius MET-MANN

Condicionadors evaporatius MET-MANN

Sistema vertical inferior MET-MANN

Sistema vertical inferior MET-MANN

Caldera biomasa. Funcionament a pellets.

Caldera biomasa. Funcionament a pellets.

Energia Solar Wolf. Producció A.C.S. i Caleffacció

Energia Solar Wolf. Producció A.C.S. i Caleffacció